Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ  -ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-..ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ!..ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΗ  γερμανικη -κατασκοπευτικη...LDL! 

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Δείτε πώς παίρνει θέση για το δημοψήφισμα η Ορθόδοξη Χριστιανική Νεολαία Μεσσηνίας! Παρουσιάζει το ...ψηφοδέλτιο με το ΝΑΙ να το κρατά...

άγγελος, έχοντας δίπλα του (προφανώς) έναν ψηφοφόρο που επέλεξε να πάει με το ΝΑΙ ο οποίος μάλιστα αποστρέφει το πρόσωπό του από το ΟΧΙ. Το εκπληκτικό είναι ότι το ΟΧΙ κρατά στα χέρια του ο διάολος! 
Θέλει να δείξει  σαφώς ότι το ΝΑΙ φέρνει τη σωτηρία για τη χώρα, ενώ το ΟΧΙ ή όσοι ψηφίζουν ΟΧΙ είναι φορείς του κακού και του διαβόλου!
Αυτά τα παιδιά είναι χριστιανοί; Ούτε ο Σαμαράς να τους έβαζε! Πολιτική-προπαγάνδα με τον πιο χυδαίο τρόπο! 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ!-ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ, ΘΑ ΩΦΕΙΛΕ ΣΟΦΡΟΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ!
ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΚΕΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ 6/ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Για τις κρίσιμες ώρες…

jeronimo
Με αφορμή τις κρίσιμες ώρες που διερχεται η Πατρίδα μας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Οι στιγμές που ζούμε είναι ίσως οι κρισιμότερες στην πορεία του Έθνους μας, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Για κάθε θεσμό σε αυτή τη χώρα, για τα κόμματα, για την Εκκλησία, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα χωριστά.
Πάνω όμως από το καθετί και από τον καθένα υπάρχει η πατρίδα. Μας ενώνει όλους η αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο.
Η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του. Δεν μας χωρίζει τίποτε. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να επιτρέψουμε το δηλητήριο του διχασμού να στάξει στις ψυχές μας.
Θα πρόκειται για έγκλημα σε βάρος των επόμενων γενεών. Στα παιδιά μας οφείλουμε να εγγυηθούμε μία Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου.
Μία Ελλάδα που θα προχωρά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μπροστά, σάρκα από τη σάρκα του στενού πυρήνα της κοινής ευρωπαϊκής μας οικογένειας.
Ας μην διακινδυνεύσουμε κατακτήσεις που με μόχθο οι οραματιστές αυτού του τόπου κέρδισαν. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου