Σάββατο 22 Αυγούστου 2015


Ενεργοποιείται εκ νέου η κάρτα αλληλεγγύης 22-8-2015 

Ενεργοποιείται εκ νέου η κάρτα αλληλεγγύης 22-8-2015  Ενεργοποιείται για δεύτερη φορά, όπως ήταν προγραμματισμένο, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, η Κάρτα Αλληλεγγύης του υπουργείου... Εργασίας. Η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η κάρτα ήταν η 24η Ιουλίου και ο συνολικός προγραμματισμός της αφορά εννέα μήνες. Υπενθυμίζεται, ότι η Κάρτα Αλληλεγγύης εκδόθηκε από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο του νόμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα που έχει τη μορφή πιστωτικής, είναι ονομαστική και λειτουργεί με την τεχνολογία «chip and pin». Ήδη, έχει διατεθεί μέσω ΚΕΠ σε 145.357 δικαιούχους. Ανάλογα με τα κριτήρια που τέθηκαν από το υπουργείο, πιστώνεται κάθε μήνα με ποσό από 70 έως 220 ευρώ. Η χρήση της περιορίζεται στην αγορά τροφίμων σε σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία και αρτοποιεία.



Ο Μίκης Θεοδωράκης επικεφαλής στο Επικρατείας της «Λαϊκής Ενότητας»;
BY PAP-NET
Μία από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες της ελληνικής Αριστεράς, ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, είναι πιθανό να ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της νεοσυσταθείσας Λαϊκής Ενότητας. Την πληροφορία μετέδωσε το πρωί του Σαββάτου το Mega στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του, επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάστηκε. Πληροφορίες φέρουν τον μουσικοσυνθέτη να είναι οργισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα και να διάκειται φιλικά στο μέτωπο κατά του Μνημονίου που επιχειρεί να συγκροτήσει ο Παν. Λαφαζάνης. 

ΣΚΑΣΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

AMAN - eksoginioi - ΑΜΑΝ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ...ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!

Διαβάζουμε από την ανάρτηση του Σταύρου Καρκαλέτση: "Αυριανοί Έλληνες πολίτες, μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, για το πόσο ρατσιστές, ακραίοι και αφιλόξενοι είμαστε. Ξυπνήστε Έλληνες, η πατρίδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου