Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΑΤΑ ΑΜΑΘΕΙΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΙ ΟΡΑΜΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ! ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

Αυτοί είναι οι νταβατζήδες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Δεν φτάνει που τα μνημόνια τα τελευταία 5 χόνια  έχουν ρημάξει χιλιάδες επιχειρήσεις....
βάζοντας λουκέτο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να τις εποτελειώσει. Αφού επέβαλλε φορολόγηση από το 26% στο 29% και προκαταβολή φόρου έως και 100% για τον επόμενο χρόνο, τώρα έρχονται να αρπάξουν τις τελευταίες οικονομίες του τζίρου των επιχειρήσεων, για να σώσουν -δήθεν- τα ασφαλιστικά ταμεία! 
Θα είναι ποσό εφάπαξ και θα υπάρχει εσαεί (σαν τον ΕΝΦΙΑ) το οποίο θα πηγαίνει υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία τα ρήμαξαν οι ίδιοι οι πολιτικοί. Όσοι έπαιξαν τα αποθεματικά τους στο Χρηματιστήριο, εκείνοι που τα ξέσκισαν με το PSI! Έδωσαν τα αποθεματικά στους τοκογλύφους και τώρα ρημάζουν τις επιχιερήσεις λέγοντάς τους: πληρώστε τον λογαριασμό! 
Είναι ή δεν είναι νταβατζήδες; (http://indobserver.blogspot.gr/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου