Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απολαύσατε τον Παπαδάκη στο ρόλο του του ΜΗ...ΜΗ.. του ξηλοκοπήματος Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη. ΄Ενα αντράκι και μισό. Τέτοιος ήταν πάντα: ένας λαπάς και σουπιάς.Ποιεί όμως τον δημοσιογράφο! Και καυχιέται ότι αυτός... ο καραγκιόζης του Τύπου ότι δεν τον μήνυσαν ποτέ; Και γιατί να τον μηνύσουν; Ακίνδυνος είναι... Σκέτο λιβανιστήρι προς πάσαν κατεύθυνση! ΟΥΣΤ ΠΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ: "ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ"! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


Όποιοι νόμιζαν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αντιμνημονιακός, πρέπει να αναθεωρήσουν άμεσα τη ψευδή τους εντύπωση. Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον Δ. Παπαδημούλη (ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) τον οποίο είχε καλεσμένο στην εκπομπή....

του, είπε ορθά κοφτά: "Καλά κάνατε στην κυβέρνηση και υπογράψατε τη συμφωνία με τους δανειστές. Συμφωνώ μαζί σας και το δηλώνω δημόσια. Διαφορετικά θα είχαμε βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση..."
Το μόνο για το οποίο εξέφρασε τους ενδοιασμούς του ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν το εξής: "Δεν θα έπρεπε ο κόσμος να γνωρίζει τις μειώσεις των συντάξεων και όλων των άλλων που έφερνε το 3ο Μνημόνιο;"
Ο Παπαδημούλης πήρε την...πάσα του δημοσιογράφου και είπε (επίσης ορθά κοφτά): "Ας αφήσουμε τη νεκροψία. Ο κόσμος ξέρει...γι' αυτό και μας ψήφισε"! Άρα, ο κόσμος ήξερε τι τον περίμενε (όπως έλεγε και ο Μιχελογιαννάκης πριν από μερικές μέρες), οπότε όλοι συμφώνησαν (Παπαδάκης και Παπαδημούλης) ότι ....όλα πάνε καλά και το 3ο Μνημόνιο έπρεπε να ψηφιστεί!

Καταλάβατε τώρα ποιοι είναι αυτοί που σας χειραγωγούν, ποιοι είναι οι υπηρέτες των μνημονίων, που τελικά κατευθύνουν και την ψήφο σας;
Ο Παπαδάκης είναι ένας από αυτούς. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει (ουσιαστικά) "καλά έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και υπετάχθησαν στους τοκογλύφους. Καλά κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κόβει μισθούς, συντάξεις και εξαθλιώνει τον λαό" Απλά ίσως έπρεπε να ενημερώσει καλύτερα τον λαό! 
Αυτός είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ! ( 
http://indobserver.blogspot.gr/) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου