Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Βρε...Βρε... που χάθηκε αυτή η ψυχή;


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ – Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και ο Ολυμπιακός...


Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν περισσότερο την ελληνική Δικαιοσύνη και όχι μόνο. Τι κάνει όμως σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, που είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη με το περίφημο σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης;
Ο Κοσκωτάς, 14 χρόνια μετά από την αποφυλάκισή του το 2011, απολαμβάνει τον καφέ του στη Γλυφάδα, έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πάντα το ενδιαφέρον του συγκεντρώνει η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, ο 62χρονος Γιώργος Κοσκωτάς, δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα που υπεξαίρεσε καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε νόμος για την
επιστροφή στο Δημόσιο χρημάτων από υπεξαιρέσεις, αφού η ποινή της φυλάκισης θεωρούνταν αρκετή ως τιμωρία.
Ο Κοσκωτάς τα τελευταία 14 χρόνια μετά από την αποφυλάκισή του το 2001 φέρεται να κάνει μία πολύ άνετη ζωή, δραστηριοποιούμενος πλέον επιχειρηματικά στον τομέα της παροχής χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, δίνοντας συμβουλές σε επενδυτές για την αύξηση των κεφαλαίων τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, η έδρα της εταιρίας του Κοσκωτά βρίσκεται στη Βουλγαρία καθώς οι περιοριστικοί όροι για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχαν επιβληθεί έχουν σταματήσει να ισχύουν από το 2010.
Ο Κοσκωτάς λοιπόν φέρεται να αξιοποιεί τα χρήματα από τις δραστηριότητες που είχε αναπτύξει πριν μπει στη φυλακή, στη γειτονική χώρα, όπου τον χειμώνα περνάει τον ελεύθερό του χρόνο στο γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο. Αντίθετα το καλοκαίρι του αρέσει να περνάει τα σαββατοκύριακα του σε ένα από τα πλέον ακριβά ξενοδοχεία των Αθηνών, στο Καβούρι.
- See more at: http://simantro.gr/?p=64738#sthash.k0sRZMon.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου