Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ! Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!


Εσείς ξέρετε από πού κατάγεστε - 


Πληκτρολογείστε το επώνυμό σας εδώ!


Δεν το ξέραμε και το ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα FANARIPRESS.GR (μέλος της Ε.Σ.Δ.) Δείτε σε τι μας προκαλεί:


Εσείς ξέρετε από πού κατάγεστε - Πληκτρολογείστε το επώνυμό σας εδώ!
Μια εφαρμογή στο διαδίκτυο μας δείχνει που κατοικούν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας και, κατ επέκταση, που είναι ο πιθανός τόπος καταγωγής μας!
Δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΑΜΕ με το ΟΝΟΜΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, που ειναι οικείο στην ιστοσελίδα αυτή και επειδή σκανδαλωδώς ο βετεράνος δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως το επίθετό του ... είναι παγκόσμιο, δικό του  copywrite ...Δηλαδή ...πως παγκοσμίως με το όνομα αυτό κυκλοφορεί μόνον αυτός και τα μέλη της οικογένειάς του! Στις αποκλειστικότητες βέβαια ο ρεπόρτερ αυτός είχε πάντα ρέντα, αλλά όχι και σε τέτοιο λέβελ. Ε, ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ!  Σίγουρα πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο. σχεδόν μοναδικό.Γι αυτό δοθείσης ευκαιθρίας το υπογραμμίζουμε ...Κι ό,τι σημαίνει αυτό!
Ε, λοιπόν με το παιχνιδάκι αυτό  του VRISKO... αποδεικνύεται πως ο γέρος έχει δίκαιο.Το επίθετό του... δεν το φοράει κανείς άλλος στην Ελλάδα...

Κοιτάξτε τώρα... το παιχνιδάκι της vrisko αφορά ΜΟΝΟΝ εκείνους που είναι κατχωρημένοι ΣΤΟΥΣ ΤΗΕΛΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ


Από πού κρατάει η σκούφια σου... ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


Συμπλήρωσε στο παρακάτω πεδίο το επίθετό σου και το Vrisko.gr θα βρει σε ποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχουν αναλογικά οι περισσότεροι με αυτό το επίθετο!




Είπαμε ότι το παιχνίδι των επιθέτων διεξάγεται μόνον μεταξύ εκείνων που έχουν τηλεφωνική σύνδεση στον ΟΤΕ κατά βάση. Όπερ σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι συνάνθρωποι -εκτός τηλεφώνου- με το ίδιο επίθετο.

Ο βετεράνος ρεπόρτερ το ερεύνησε το θέμα ..διότι δεν μπορούσε να καταλάβει αυτή την μοναδικότητά του στο επίθετό του.Ανακάλυψε όντως έναν αξιωματικό της Αστυνομίας με το επίθετο Βραχιολίδης, κι έναν άλλο πρωταθλητή του στίβου προφανώς τέκνον του αστυνομικού, πέριξ της Θεσσαλονίκης που όμως κι αυτός έλκει την καταγωγή του από τον ΕΒΡΟ (Ορεστιάδα)!..
Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ από μερικούς εκλαμβάνεται ως ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ των εξ ΄Εβρου καταγομένων δημοσιογράφων.
--Μην λέτε ανοησίες ... Ο Κονδύλης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ο υπέρτατος του Τύπου στον Εβρο!  

Βεβαίως στον Έβρο είναι "διάσημο" το όνομα ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ , πρώτο εξ αιτίας του σημαντικού λαογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ αλλά και του δημοφιλούς τραγουδιστή σταρ της ΠΟΠ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ  που σήμερα, αυτή τη στιγμή είναι ΚΑΙ αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ είναι κι αυτοί, αλλά λόγω πυρκαϊας στο Δήμο Διδυμοτείχου-που είχε σαν συνέπεια να κατακαούν όλα τα δημοτολόγια...κι από κει και πέρα ο καθένας πολίτης έδινε όποιο όνομα του έρχονταν βολικό- απ΄όπου κατάγονται άπαντες, πάνω στην αναμπουμπούλα δήλωσαν ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ. Εξεδήλωσαν επιθυμία να το μετατρέψουν σε ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, αλλά στο μεταξύ είχαν δημιουργήσει τις καριέρες τους και παρέμειναν -κι ορθώς-  πλέον δια παντός ως ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ... 
Και το Βραχιόλογλου όμως είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ..Εμφανίζεται στο παιχνίδι αυτό του VRISKO μόνον στην Αλεξανδρούπολη! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... !!! Χάρμα!
Ο πιο κάτω πίνακας αφορά τον δικό μας "σύντεκνο" Βραχιολίδη, τα τέκνα του και τον αδελφό του, μόνιμο κι αμετακίνητο κάτοικο Θεσσαλονίκης.. ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ μέλη της ίδιας οικογένειας... 
Αυτά Χαμογελάστε και με τη δήλωση του γέρου που συχνά την εκπέμπει:

--Εν τάξει ρε λεβέντες και στο όνομα και παντού είμαι μοναδικός!Ανεπανάληπτος. ΕΙΜΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ !Βραχιολίδης δεν λέγομαι;... Με φοράνε ΟΛΕΣ οι γυναίκες! ΠΡΟΝΟΜΙΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 

Πίνακας πυκνοτήτων ανά 10.000 τηλέφωνα
ΝομόςΠεριοχήΠυκνότητα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤριανδρία4
ΑΤΤΙΚΗΣΒριλήσσια1
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΘεσσαλονίκη1
ΑΤΤΙΚΗΣΑθήνα1
*Αντιπροσωπεύει την πυκνότητα τηλεφώνων που είναι καταχωρημένα στο επιλεγμένο επίθετο ανά 10.000 τηλεφωνικές συνδέσεις. Προσμετρούνται μόνο οι περιοχές στις οποίες το επιλεγμένο επίθετο εμφανίζεται σε τουλάχιστον 2 τηλεφωνικές συνδέσεις.







Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δημιουργηθεί για καθαρά ψυχαγωγικούς λόγους. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι κατά προσέγγιση και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου