Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

KAIΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!

τ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
Άγνωστες λεπτομέρειες, παρασκήνια και γεγονότα, συγκλονιστικοί πολιτικοί διάλογοι που άλλαξαν την...
πορεία των γεγονότων και αθέατες πλευρές της Ιστορίας που έρχονται για πρώτη φορά στο φως. Στιγμές από τον δημόσιο βίο αλλά και την προσωπική ζωή κορυφαίων προσωπικοτήτων στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Η πρώτη αυτοβιογραφία βασιλέως, του πρώην Βασιλέως των Ελλήνων Κωνσταντίνου, σε τρεις τόμους, που έχουν το προνόμιο να αποκτήσουν οι αναγνώστες του «Βήματος». 

UN GRAND MERCI Ms ...KAMΙNIS 

Το μήνυμα της δημάρχου Παρισιού A.Hidalgo για τη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχείου της Αθήνας


 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την Αθήνα είπε η δήμαρχος Παρισίου, Αν Ινταλγκό, μετά την συμβολική φωταγώγηση του δημαρχείου της πρωτεύουσας με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. 
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ήταν ανάμεσα σε όσους έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, μέσω twitter. 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γ. Καμίνη καιι τους Αθηναίους για την αλληλεγγύη τους στους Παριζιάνους. Είμαστε ενωμένοι», είναι η μετάφραση των όσων είπε η κ. Ινταλγκό: 
Δείτε το tweet της δημάρχου:

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ; 


Απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ – Για το αγγελιόσημο



Απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), κατά τη διάρκεια της σημερινής, έκτακτης συνεδρίασής του για την υπεράσπιση του αγγελιοσήμου. 
Οι ημερομηνίες των κινητοποιήσεων θα συναποφασισθούν αύριο, Δευτέρα, σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων, όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ FACE BOOK!!!
Μητρόπολη Τρικάλων. Αρχιμανδρίτης: Κόψτε το Facebook - Ιερέας: Μα έχω 3.000 followers 
Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ ιερέων εκτυλίχθηκαν στα Τρίκαλα με αφορμή συστάσεις του Αρχιμανδρίτη να κλείσουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νάσης, κάλεσε τους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί στην δημόσια εικόνα τους προς τους πιστούς και να μην δίνουν δικαιώματα σχολιασμού. 



Μεταξύ άλλων τους ζήτησε να προσέχουν που …φωτογραφίζονται και κυρίως να μην προχωρούν στην δημόσια ανάρτηση των φωτογραφιών αυτών και να απενεργοποιήσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.
Το αίτημα αυτό του Αρχιμανδρίτη, προκάλεσε την αντίδραση γνωστού Τρικαλινού Ιερέα: «Εχω περισσότερους από 3.000 <φίλους> στο facebook» αντέτεινε.
«Στο facebook έχεις 3.000 ΄΄φίλους΄΄ αλλά στην Ενορία σου δεν μαζεύεις ούτε 30 πιστούς» ήταν η «πληρωμένη» απάντηση του Αρχιμανδρίτη.
ΠΗΓΗ: http://koinotonaitolon.blogspot.com/

ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΕΝΑΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ! 

Το μεταναστευτικό πρόβλημα με τα πινέλα 18 διάσημων ζωγράφων!


 http://i2.wp.com/antikleidi.com/wp-content/uploads/2015/11/immigr15.jpg



Το μεταναστευτικό δεν είναι τωρινό πρόβλημα της ανθρωπότητας. Πάντα, σ όλες τις εποχές, άνθρωποι ξεριζωνόταν από τα σπίτια και τις πατρίδες τους ηθελημένα ή αθέλητα. Στους παρακάτω 18 πίνακες ζωγραφικής, βλέπουμε πως απεικόνισαν το πρόβλημα, μέσα στους τελευταίους 2 αιώνες, διάσημοι ζωγράφοι 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ -ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονίζει ο 12χρονος που επέζησε από την κόλαση του Μπατακλάν - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο 12χρονος που επέζησε από την κόλαση του Μπατακλάν  - ΒΙΝΤΕΟ
«Ήμουν ξαπλωμένος δίπλα σε ένα πτώμα» είπε συγκλονισμένος ο 12χορνος νεαρός, που κατάφερε να γλιτώσει από τη σφαγή του Μπατακλάν.
«Ακούστηκαν πολλά μπανγκ μπανγκ μπανγκ. Νομί
«Βοήθεια, είμαι έγκυος» φώναζε η γυναίκα που κρεμόταν από το περβάζι στο Μπατακλάν - ΒΙΝΤΕΟ
Η γυναίκα που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή ενώ κρεμόταν στο κενό από ένα περβάζι στην πλαϊνή πλευρά του Λε Μπατακλάν, την ώρα που γύρω της οι τζιχαντιστές σκορπούσαν τον θάνατο, ήταν έγκυος. Η γυναίκα προκειμένου να γλιτώσει από τα πυρά των μανιακών, κρεμάστηκε στην κυριολεξία από το περβάζι του 2ου ορόφου του Μπατακλάν.
Η Γαλλία αλλά και 15 ακόμη χώρες θρηνούν για όσους έχασαν τη ζωή τους στις συντονισμένεςτρομοκρατικές επιθέσεις στο κέντρο του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου