Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!

Τρομοκρατική επίθεση με 10 νεκρούς και 15 τραυματίες έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη, σε μια άκρως τουριστική περιοχή, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο Μπλε Τζαμί και την Αγία Σοφία, ενώ όπως δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ''οφείλεται σε Σύρο καμικάζι''. 

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ...ΤΙΠΟΤΕ!

Δύο πλοία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού κατελήφθησαν από το Ιράν, ανακοίνωσε την Τρίτη το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Τζαβάντ Ζαρίφ πάντως διαβεβαίωσε τον Αμερικανό ομόλογο του Τζον Κέρι ότι θα επιτραπεί άμεσα στα μέλη του πληρώματος να συνεχίσουν 

την πορεία τους, σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ!

Απατημένη σύζυγος τους έπιασε στο κρεβάτι και.....
..τους τσακισε στο ξύλο!!!!
Το βίντεο με τίτλο «Σύζυγος προστατεύει την ερωμένη από τη γυναίκα του», όπως ήταν φυσικό, έχει αποσπάσει εκατομμύρια κλικς σε μόλις λίγες ημέρες… 
Όσο «καυτές» ήταν και οι επιθυμίες του παράνομου ζευγαριού το οποίο συνελήφθη στα πράσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποφάσισε να βγάλει τα μάτια του! Τελικά τα μόνα που βγήκαν ήταν τα μαλλιά της ερωμένης από την κερατού!
Η τελευταία φρόντισε μάλιστα να έχει μαζί της και… ενισχύσεις (άλλες δύο γυναίκες και έναν άνδρα), οι οποίοι ακινητοποίησαν τους παράνομους εραστές, προσπαθώντας να τους χωρίσουν, πάνω στο κρεβάτι της αμαρτωλής ακολασίας!


ΜΑΛΙΣΤΑ ...ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ...ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ...ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!


Φακοί επαφής θα μπορούν να προβλέψουν την πιθανότητα κρυολογήματος

Σύντομα θα μπορούμε να προβλέψουμε ακόμη και εάν ένα άτομο θα νοσήσει από κοινό κρυολόγημα αναλύοντας ο επίπεδο των αντισωμάτων στο δακρυϊκό υγρό.

Φακοί επαφής θα μπορούν να προβλέψουν την πιθανότητα κρυολογήματος

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Bangor, θα μπορούμε σύντομα να προβλέψουμε ακόμη και εάν ένα άτομο θα νοσήσει από κοινό κρυολόγημα αναλύοντας το επίπεδο των αντισωμάτων στο δακρυϊκό υγρό. 
Η εκκριτική ανοσοφαιρίνη Α (SigA) είναι ένα σημαντικό αντίσωμα που λειτουργεί ως πρώτη γραμμή άμυνας για να εμποδίσει ιούς και βακτήρια να μπουν στο σώμα. Η SigA υπάρχει άφθονη σε βλεννογόνες εκκρίσεις, όπως το σάλιο, τα δάκρυα και το ρινικό έκκριμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου