Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


Στις 30 Γενάρη η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, έχει προγραμματίσει εκδήλωση για να τιμήσει τους πεσόντες ήρωες στα Ίμια. Η εκδήλωση....

πραγματοποιείται στην Ρηγίλης και Β. Σοφίας. Την ίδια ώρα, αριστεριστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στο ίδιο ακριβώς σημείο, στις 15.00.


 Μάλιστα ανήρτησαν και αφίσα. Προσέξτε τι εξοργιστικά γράφουν, για να αντιληφθείτε σε τι Θεό πιστεύουν όλοι αυτοί! Από την μια καταδικάζουν την έννοια έθνους (μόνο σε σχέση με τους Έλληνες) ζητώντας από τον λαό να αγκαλιάσει όλους τους μετανάστες και από την άλλη εκδηλώνουν επιλεκτικά την ελληλεγγύη τους στους..."τούρκους και Κούρδους αγωνιστές":

(Σ.Σ. Ποιοί αγωνιστές Ρε ...Οι Κούρφοι ήταν οι σφαγείς της ιερής γης των Ελλήνων της Ιωνίας!!) ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ... ΑΠΑΝΤΕΣ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!) ΟΥΣΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΥ!

"ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ενάντια στον εθνικισμό που τροφοδοτεί το μίσος μεταξύ των λαών
ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ευρώπη φρούριο που ενισχύει τη φαιστική απειλή
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους πρόσφυγες και τους μετανάστες
ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ με Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές". 

Το ότι οι Τούρκοι στέλνουν κατά εκατομμύρια ισλαμιστές και χιλιάδες τζιχαντιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, δεν λένε κουβέντα αυτοί οι αριστεριστές. Προφανώς γιατί είναι...αδέλφια οι Τούρκοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου