Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ H.N.A

TΡΥΦΕΡΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 


ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ 


ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ 


ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, 


γόνο ενδόξων ηρώων του ΄40!

Είναι να τραβάς (ευχάριστα) τα μαλλιά σου.Οι κομμουνιστές πλέον εναγκαλίζονται με τρυφερότητα και ακροδεξιούς! Απίστευτο αλλά αληθινό! 
Δεν γνωρίζουμε τις σημερινές ιδιαιτερότητες στις σχέσεις μεταξύ Λάσκαρη και Κουτσούμπα. Ξέρουμε όμως πολλά άλλα που οι σημερινοί αγνοούν ιδού:


nea 2

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ…. 

***Τον πατέρα και τη μητέρα της έσφαξαν οι αντάρτες κομμουνιστές.. Ο θείος της εκ των ηρώων του Αλβανικού έπους, στρατηγός Γεώργιος Κουρούκλης (ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ) εις εκδίκηση της δολοφονίας του αδελφού του και της νύφης του, επίσης “καθάρισε” εν ψυχρώ κομμουνιστές που βρήκε φυλακισμένους ..Ο ίδιος έγινε μεταγέστερα (περίοδος 1964) διάσημος όταν ζήτησε 114 κεφάλια κομμουνιστών να τα κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος! 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ
ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΄40



*** Το πραγματικό όνομα της Λάσκαρη είναι ΖΩΗ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ.. Κόρη δε του ένδοξου-όντως- στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη είναι ΚΑΙ μια άλλη πανσίγνωστη καλλιτέχνιδα, η τραγουδίστρια επίσης Ζωή Κουτούκλη!



Δείτε τις προχθεσινές αποκαλυπτικές φωτογραφίες μαζί με ρεπορτάζ… με τον αρχηγό του ΚΚΕ ..το οποίο και έσφαξε τους γονείς της Λάσκαρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου