Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ...(όπως και τα ...Μάρμαρα του Παρθενώνα) ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα συναντηθεί με την Μέρκελ και με πρόσφυγες

«Εκτυλίσσονται πολλές καταστάσεις που επιδεινώνονται όπως όλοι μας το γνωρίζουμε κι υπάρχουν πολλές συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα και πρέπει να συνεχιστούν»


Με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και με αιτούντες άσυλο θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ για να συζητήσει μαζί τους για την προσφυγική κρίση.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...Ο ΠΑΠΠΑΣ ...ΑΡΧΙΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ!

Βουλή: Πέρασε η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες- 4 μονο κανάλια!

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία της κυβέρνησης που προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Στην ονομαστική ψηφοφορία πήραν μέρος 270 βουλευτές, εκ των οποίων «ναι» ψήφισαν 154, «όχι» 102 και «παρών» δήλωσαν 14.


Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία της κυβέρνησης που προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Στην ονομαστική ψηφοφορία πήραν μέρος 270 βουλευτές, εκ των οποίων «ναι» ψήφισαν 154, «όχι» 102 και «παρών» δήλωσαν 14.

Τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις



Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στις ένοπλες δυνάμεις με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, που συνετρίβη στην Κίναρο, και στο οποίο χάθηκαν οι τρεις χειριστές του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Στο πλαίσιο αυτό, οι αυριανές ορκωμοσίες των νεοσυλλέκτων θα πραγματοποιηθούν με τα όπλα υπό μάλης και δεν θα γίνουν παρελάσεις.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη, σταμάτησαν όταν έπεσε το φως, λόγω του απόκρημνου της περιοχής. Oι ομάδες της ΕΜΑΚ και των βατραχανθρώπων, θα διανυκτερεύσουν απόψε στην περιοχή των συντριμμιών. Στη φρεγάτα ΥΔΡΑ παραμένει η 31η ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου, μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα, να επαναλάβουν τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας.
Οι σοροί των δύο μελών του πληρώματος που έχουν εντοπισθεί, θα μεταφερθούν αύριο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για νεκροψία-νεκροτομή.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ...

Σε κλοιό των τρακτέρ  η Αθήνα -  οι 


Μεσσήνιοι αγρότες ήδη έφθασαν... 


Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι σχέσεις της κυβέρνησης και της πλειονότητας των αγροτικών μπλόκων μετά και την απόφαση να μην επιτραπεί ούτε σε μικρό αριθμό τρακτέρ να «παρελάσουν» συμβολικά στην πλατεία Συντάγματος σήμερα.
Το αγροτικό συλλαλητήριο θα έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας όλων των επαγγελματικών κλάδων ενάντια στο Ασφαλιστικό, αφού συμμετοχή έχει δηλώσει η ΑΔΕΔΥ, ενώ συγκεντρώσεις στο υπουργείο Εργασίας και στην Κλαυθμώνος έχουν προγραμματίσει γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ! ΑΠΛΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!


ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
 Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>: Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγία-ΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου