Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ... ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΓΙΝΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ...

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! -ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγωνιστές του Αγίου Όρους, Ιερά μονή Εσφιγμένου. Ζήσαμε μαζί με τους αντάρτες του Αγίου όρους και σας μεταφέρουμε εικόνες, διηγήσεις....
και συναισθήματα που έχουν καταγραφεί πρώτη φορά, χωρίς λογοκρισίες και εμμονές ενός τηλεοπτικού σταθμού του συστήματος.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ένα οδοιπορικό μέσα από την πίστη και τον αγώνα κάποιον για να νικήσουν την Νέα τάξη Πραγμάτων… Η ιστορία, το καλό, το κακό, ο έλεγχος της νέας τάξης, η ορθοδοξία, το σφράγισμα, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, οι κυβερνήσεις, το Βατικανό, το Φανάρι... Η μάχη που ξεκίνησε από το παρελθόν πιο σκληρή από ποτέ, για να δώσουμε ένα μέλλον στο παρελθόν μας! Φτάνει τον Απρίλιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Credits: Σκηνοθεσία: Βασίλης Αλμασίδης/Πρόδρομος Κοφσανίδης, Έρευνα: Ιωάννης Παπαζήσης/Σουζάνα Μπάκα/Στέλλα Ταμπάκη/Τμήμα Δημοσιογραφίας ΕΟΕ, Φωτογραφία: Βασίλης Αλμασίδης, Μοντάζ: Πρόδρομος Κοφσανίδης/Ιωάννα Δελήπαλτα/Τμήμα Μοντάζ ΕΟΕ, Εικαστικά: Γεωργία Γρυπούδη/Αμαλία Θεοδωροπούλου, Εικονοληψία/Ηχοληψία: Τμήμα Εικονοληψίας/Ηχοληψίας ΕΟΕ, Speakage: Κωνσταντίνος Καμπάκης, Παραγωγή: History Moments by eoellas, Αποκλεστική Διάθεση/Δικαιώματα: Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων 2015-2016 




ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν εμφανιστεί μήνυμα στην οθόνη σας δυσλειτουργίας...μην ανησυχείτε Στη δεξια πλευρά κάτω από την εικόνα, βρείτε το σήμα του YOUTUBE και κάντε ΚΛΙΚ..΄Ολα θα πάνε καλά! ΕΙΝΑΙ καλογυρισμένο και διαρκεί 1.55 λεπτά...υπ΄όψιν έτσι. Πάντως θα σας εμφανίζονται διάφορα προγράμματα ...ψυχραιμία επιλέξετε όσα αφορούν τη Μονή εσφιγμένου... ακι δη τον πρώην μοναχό της μονής... κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου