Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας - Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙHΣΗ … ΑΡΧΙΣΕ! - ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙHΣΗ … ΑΡΧΙΣΕ!
ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

_________Ναι, αγαπητοί μου Αδελφοί, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας άρχισε! Δηλαδή η κοιτίδα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, η Ελλάδα μας, μεταλλάσσεται σε μια
Χώρα πολυθρησκευτικότητος καιπολυπολιτισμικότητος.


_________Η Ορθοδοξία παραγκωνίζεται! Ο ελληνισμός και η Ορθοδοξία, τα κύρια χαρακτηριστικά της χώρας μας αρχίζουν να μπαίνουν στο χρονοντούλαπο!
__________Νέα ήθη, νέοι τρόποι, νέος τρόπος ζωής θα κυριαρχήσει πλέον σύντομα στη δοξασμένη Ελλάδα μας! Στην Ελλάδα μας, η οποία εγέννησε σοφούς! 'Εδωσε τα φώτα του πολιτισμού στα άλλα Έθνη! Ταυτίσθηκε με την μόνη αληθινή θρησκεία, τον Χριστιανισμό, και δοξάσθηκε!
__________Προχωράμε ολοταχώς στην υλοποίηση του οράματος του άλλοτε Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουρκούτ Οζάλ, ο οποίος είπε τα εξής προφητικά λόγια: «Θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!
__________Η αρχή έγινε τις χιλιάδες των μεταναστών – κατακτητών της Χώρας μας. Είναι Μουσουλμάνοι! Η Χώρα μας μεταμορφώνεται! Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων αντιπαρατίθεται στην υπερ-γεννη- τικότητα, δηλ. την υπερπαραγωγή, των Μουσουλμάνων! Κατά μίαν στατιστικήν κατά το έτος 2030, κατ' άλλους δε κατά το έτος 2080, στην Ελλάδα οι Ελληνες θα είναι ένα εκατομμύριο (1.000.000) μόνον!!!!
_______Έπειτα έχουμε την Ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Δηλ. η Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης μεταποιείται! Από χώρο διδασκαλίας της Ορθοδόξου Θεολογίας μετατρέπεται σε χώρο διδασκα- λίας του Ισλάμ! Το Ευαγγέλιο του Σωτήρος Χριστού ισοσκελίζεται με το Κοράνιον! Χριστός και Μωάμεθ εξισώνονται! Χριστιανισμός καί Μουσουλμανισμός στην Θεσσαλονίκη αδελφοποιούνται!
________Ως συνέπεια των παραπάνω έχουμε και την μετακίνηση των Θρησκευτικών Συμβόλων! Θα έλεγα την κατάργηση των Θρησκευτικών Συμβόλων, διά της μετακινήσεώς των, μόνον και μόνον για να μη στενοχωρούνται οι Μουσουλμάνοι…. Αυτό, δυστυχώς, πραγματο- ποιήθηκε και πάλι στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης! Το θλιβερό αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε με την σιωπηλή έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάποια διαμαρτυρία της εκκλησιαστικής Διοικήσεως,!
_______Η σχετική είδηση μεταδόθηκε από τον ιστότοπο «ekklisiaonline.gr» και προκάλεσε οδύνη στην ψυχή μας. Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου με Ανακοίνωσή του, η οποία γνωστοποιήθηκε διά του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» της 4ης-02-2016, λέγει πολλά, αλλά –δυστυχώς- χωρίς να μας πείθει! «Ένα προσκυνητάρι που είχε στηθεί εκεί πριν από λίγα χρόνια χωρίς να έχει προφανή σχέση με τον χώρο, μεταφέρθηκε στον φυσικό του χώρο, δηλαδή έξω από το παρεκκλήσι της Σχολής, προσδίδοντας ιεροπρέπεια και καθιστώντας ευδιάκριτη την είσοδο του παρεκκλησίου, που παλαιότερα μόλις διακρινόταν από την είσοδο μιας κοινής αίθουσας».
__________Διερωτώμεθα και ερωτάμε τον αγαπητό μας κ. Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής:
1) Για την μετακίνηση του Προσκυνηταρίου υπάρχει Απόφασις της Θεολογικής Σχολής;
2) Γιατί παραθεωρήθηκε ένα κεκτημένο δικαίωμα των φοιτη- τών κλπ. παραγόντων του Πανεπιστημίου; Όλοι αυτοί ερωτήθησαν, εάν συμφωνούν για την μετακίνηση;
3) Γιά να αναδειχθή το Παρεκκλήσιον δεν θα ήταν καλύτερα, εάν τοποθετούσαν ένα άλλο Προσκυνητάρι εκεί;
4)Ο συσχετισμός του Προσκυνηταρίου με τις μαρμάρινες πλάκες,
για τις οποίες ομιλεί ο κ. Κοσμήτωρ, δεν ευρίσκει κάποιο λογικό
έρεισμα!
_________Με λίγα λόγια ο κ. Κοσμήτωρ αυτοδιαψεύδεται και αυτοκα- ταδικάζεται, όταν παραδέχεται καί όταν ομολογεί ότι «εδώ και δεκαετίες επισκέπτεται τη Θεολογική Σχολή πλήθος μουσουλμάνων φοιτητών κάθε Παρασκευή για την τέλεση της καθιερωμένης τους προσευχής».
_______Συνδέοντας τό γεγονός της μετακινήσεως του Προσκυνηταρίου μέ τό πλήθος των προσερχομένων Μουσουλμάνων για την τέλεση της προσευχής τους, άθελά του ομολογεί τό βαθύτερο κίνητρο. Δηλαδή, αφού τώρα θά έχουμε και Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών θά πρέπει να αφαιρέσουμε τα χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα από τήν είσοδο της Σχολής, ώστε να μη παρενοχλούνται οι προσερχόμενοι Μουσουλμάνοι.
5) Άρα η Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης από ετών ήδη χρησιμοποιείται και ως Μουσουλμανικόν Τέμενος, όπου πλήθος Μουσουλμάνων Φοιτητών κάθε Παρασκευή προσέρχεται «για την τέλεση της καθιερωμένης τους προσευχής».
_______Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Κοσμήτορα για την ομολογία του. Δηλαδή από χρόνια τώρα η Θεολογική Σχολή χρησιμοποιείται ως τόπος προσευχής Μουσουλμάνων Φοιτητών! Διαπορούμε: Καλά, κάπου αλλού δεν θα μπορούσαν να πάνε οι Μουσουλμάνοι; Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια κάποια άλλη Αίθουσα εκτός της Θεολογικής Σχολής; Θά' πρεπε, ντε και καλά, η προσευχή τους να γίνεται στο χώρο της Θεολογικής Σχολής;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
_______Κατά την ταπεινή μας γνώμη, η μετακίνηση του Προσκυνη- ταρίου, με την εικόνα του Σωτήρος Χριστού, ήταν μια ακόμη παραχώρηση των Ορθοδόξων προς τους Μουσουλμάνους ….αδελφούς μας. Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθ' όσον η παραχώρηση αυτή έλαβε χώρα σε χώρο της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό καί θά επρότεινα μία καινούργια ονομασία! «Σχολή Θρησκειολογικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης»
_______ Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος άρχισε! Πρωτοπόρος προς την κατεύθυνση αυτή καθίσταται, δυστυχώς, η Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Εκφράζουμε την βαθειά λύπη μας και την ακόμη πιο βαθύτερη αγανάκτησή μας!
Αίγιον, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου